Dsw Projects

Menu

Nieuws

11 Sep 2022

Poolparty

Poolparty kan beginnen! Zwembad met warmtepomp zorgt voor geweldig zwemplezier. Ook deze klant kan genieten in eigen tuin.

15 Mar 2022

Aanwerken Zwembad

De aanwerking van het volgende project is begonnen. Binnenkort kan onze klant samen met zijn gezin genieten van een heerlijke zwempartij.

4 Mar 2022

Camera Systemen

Bij een incident bij dancing Mac Queen hebben de camera's hun dienst bewezen. Na onderzoek van de camerabeelden konden de daders gevat worden. Camera's bewijzen meer en meer hun doel.
24 Dec 2021

Fijne Feesten

Het eindejaar is weer in zicht. Dsw Projects wenst iedereen prettige feesten toe. 
28 Jul 2021

Zwembaden

Meer en meer wordt er geopteerd voor een zwembad ik eigen tuin. Nieuwe trend ik het plaatsen van een opbouw zwembad. Een concept wat Dsw Projects reeds langer hanteert. Klik hier voor meer info.
16 May 2021

Warmtepomp 

Geniet langer van je zwembad met een geschikte warmtepomp. Contacteer ons om de meest geschikte pomp voor je zwembad.
13 May 2021

Geniet van eigen tuin

De dag van vandaag is het belangrijker dan ooit om te genieten van je eigen tuin. Bekijk daarom onze zwembad, poolhouse en lounge oplossingen.
8 Apr 2021

Ajax Systems 10 Jaar

Ajax Systems bestaat 10 jaar en heeft zich intussen op te markt geplaatst als beste en betrouwbaarste draadloos systeem. Security en smart-living was nog nooit zo betaalbaar. Integreerbaar in elke woning.
4 Apr 2021

Vrolijk Pasen

Dsw Projects wenst iedereen een fijne Pasen.
27 Feb 2021

Beveilig je woning

Detecteer brand, inbraak of water. Alles op je smartphone en zonder abonnement. Betaalbaar en betrouwbare oplossing met mooi design. Contacteer ons voor een offerte.
6 Feb 2021

Egger Aqua+ Technology

De Duitse fabrikant Egger die in 1961 opgericht werd heeft een uitstekende waterbestendige oplossing. Deze is niet alleen bestand tegen vocht, maar ook tegen water. Een continue blootstelling aan water tot 72 uur. Laminaat vloer met levenslange garantie.

1 Jan 2021

Led-verlichting

Led-verlichting is de beste keuze. Voor elke toepassing een geschikte oplossing. Indirecte verlichting zowel om te zien alsook sfeer.

1 Jan 2021

Beste wensen voor 2021

Dsw Projects wenst iedereen een gelukkige nieuwjaar.

En meer dan ooit een goede gezondheid.

25 Dec 2020

Niko Home Control

Met Niko Home Control maak je de juiste keuze.

Betrouwbaarheid met een mooi design.

Toepassingen voor nieuwbouw alsook renovatie.

1 - 2
Created by Dsw Projects