Dsw Projects

Menu

Zwembaden

Opbouw Zwembad

Bij Dsw Project hanteren we het concept van opbouw zwembaden te bekleden en indien gewenst in te bouwen. Dit geeft mooie en betaalbare resultaten.

We leveren het totaal concept. Zwembad, filter, warmtepomp, circulatiepomp, afwerking, verlichting, enz..

Dsw Projects levert zwemklare oplossingen vanaf 6.999€ Incl. Btw

Geplaatst en klaar om te zwemmen.

Klik hier om onze brochure aan te vragen.

Voor het plaatsen van een aangemerkt zwembad wordt de keuze gemaakt voor de Intex opbouw zwembaden. Deze zijn een vaste waarde in dit segment. We maken de keuze voor de betere Intex kwaliteit.

Ultra XTR

Deze Ultra XTR zwembaden zijn gemaakt van versterkt 3-laags materiaal. Super sterk en maakt van elke tuin een zomerse oase.

Filter

Een goede keuze van filter is belangrijk. Deze dient het aantal liter water te kunnen verwerken om goed resultaten te kunnen waarborgen.

Filter Materiaal

Voor het filtermateriaal maakt Dsw Projects de keuze voor glasparels. Deze geven de beste resultaten. Glashelder water. Voordeel is ook dat er nooit zand in het zwembad kan komen.

Circulatiepomp

De juiste circulatiepomp moet ervoor zorgen dat het aantal liter water met genoeg stroom circuleert. Aangezien deze niet enkel het water door de filter stuurt maar ook door de warmtepomp moet de keuze selectief gebeuren.

Warmtepomp

Om optimaal te genieten van je zwembad mag een warmtepomp niet ontbreken. Keuze moet gemaakt worden rekening houdende met het aantal liter water.
Created by Dsw Projects